Verkoop, verhuur en reparatie van Afrikaanse instrumenten.

Verkoop.

Je kunt via Read Music West Afrikaanse instrumenten kopen. De meest gekochte instrument zijn de djembé en bijbehorende bastrommels, maar ook minder bekende instrumenten zoals balafoon, ngoni en talking drums kunnen worden gekocht. De meeste instrumenten worden op bestelling geleverd zodat je het instrument kunt kiezen dat het meest aan je wensen voldoet.

De instrumenten worden door ons zelf geïmporteerd uit West Afrika en voor jou op maat gemaakt door de lokale bouwers. Een instrument bestelling draagt bij aan het welzijn van de veelal arme bevolking.

Je krijgt bij ons een voordelige, maar ook een voor de bouwer, eerlijke prijs voor je instrument. De kosten worden van tevoren met je overlegd.

Wij verkopen ook in West Afrika handgemaakte hoezen voor de instrumenten. Je kunt hier ook je hoes naar eigen wens en ontwerp laten maken.

Verhuur.

Als je nog niet toe bent aan het kopen van een trommel dan kun je die bij ons ook huren. De huurprijs is afhankelijk van het soort instrument dat je huurt. Mocht je na enige tijd de trommel willen kopen, dan kan dat et verrekening van een deel van de betaalde huurprijs, waardoor je minder dan de nieuwprijs betaalt.

Reparatie djembé en bastrommel.

Ben je op zoek naar iemand die je djembé of bastrommel voor je kan repareren of spannen, dan kunnen we je helpen. Wij zijn een van de weinigen in Nederland met jarenlange ervaring met het repareren van djembé’s en bastrommels. Wij gebruiken hiervoor het soort vel dat het beste bij jouw djembé past en de juiste dikte heeft.