Thiosane workshops

Thiosane, swingende djembéworkshops met Afrikaanse trommels.

Hierbij biedt Thiosane u de mogelijkheid tot het organiseren of aanbieden van een workshop met Afrikaanse trommels. De workshops zijn een feest voor de deelnemers, jong en oud, door de swingende ritmes die iedereen weten te raken en de enthousiasmerende sfeer en zijn geschikt voor personeelsuitjes, familiefeesten, schoolactiviteiten en trainingen op het gebied van communicatie en teambuilding.
Een workshop duurt meest één à anderhalf uur, maar kan ook verspreid worden over een dagdeel en bestaat uit het aanleren van een aantal ritmes die met elkaar worden gecombineerd. Deze ritmes vormen uiteindelijk een traditioneel Afrikaans stuk.
De workshops worden gegeven aan groepen van enkele tot tientallen personen.
Bij de workshops worden al het materiaal en alle instrumenten verzorgd door Thiosane.

Thiosane, organiseert al sinds 1998 workshops, presentaties en cursussen op het gebied van djembé (de meest populaire Afrikaanse handtrommel) en Afrikaanse dans. Alle activiteiten worden op verantwoorde manier gegeven door enthousiaste, ervaren en geschoolde workshopleiders en musici.

Voor bedrijven is een djembéworkshop een ideale manier om het personeel een ontspannen, muzikaal en leerzaam samenzijn te bezorgen. Trommelen verbetert de onderlinge communicatie en versterkt de teamgeest. Desgewenst kunnen deze eigenschappen worden benadrukt tijdens een workshop. Als aardige afsluiting van een bijeenkomst wordt dikwijls een kleine presentatie door de groepsleden verzorgd al dan niet voor collega’s of familieleden.

Voor scholen is een djembéworkshop een zeer educatieve bezigheid, waarbij behalve muzikale ook geschiedkundige en culturele aspecten worden behandeld. Op één dagdeel kunnen meerdere klassen een workshop volgen en het geheel kan worden afgesloten met een presentatie. Het aanbod wordt afgestemd op leeftijd, leerniveau en groepsgrootte. Desgewenst kunnen er ook themaweken en cursussen worden gegeven.

Voor particulieren is een djembéworkshop een geslaagde activiteit voor een familie-, verjaardags- en vrijgezellenfeest of als activiteit bij een dagje uit.
Door de eenvoudige speeltechniek kan iedereen meteen mee doen.
Muzikaal bezig zijn in een ontspannen sfeer met gezelligheid en plezier.

Voor een aanvraag of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@readmusic.nl of kijken op www.thiosane.nl .