Workshops Afrikaanse muziek.

Leuke, leerzame en swingende djembéworkshops met Afrikaanse trommels. De workshops zijn een feest voor de deelnemers, jong en oud, door de swingende ritmes die iedereen weten te raken en de enthousiasmerende sfeer. Ze zijn geschikt voor personeelsuitjes, familiefeesten, schoolactiviteiten en trainingen op het gebied van communicatie en teambuilding. Ook al heb je nog nooit een instrument bespeelt, je zal merken dat ook jij met de groep meedoet en muziek maakt!

Een workshop duurt meest één à anderhalf uur, maar kan ook verspreid worden over een dagdeel en bestaat uit het aanleren van een aantal ritmes die met elkaar worden gecombineerd. Op deze manier speel je aan het eind van de workshop een compleet stuk.
De workshops worden gegeven aan groepen van enkele tot tientallen personen.
De workshops zijn inclusief al het materiaal en alle instrumenten.

Voor bedrijven is een djembéworkshop een ideale manier om het personeel een ontspannen, muzikaal en leerzaam samenzijn te bezorgen. Trommelen verbetert de onderlinge communicatie en versterkt de teamgeest. Deze eigenschappen kunnen worden benadrukt tijdens een workshop. Als aardige afsluiting van een bijeenkomst wordt dikwijls een kleine presentatie door de groepsleden verzorgd al dan niet voor collega’s of familieleden.

Voor scholen is een djembéworkshop een zeer educatieve bezigheid, waarbij behalve muzikale ook geschiedkundige en culturele aspecten worden behandeld. Op één dagdeel kunnen meerdere klassen een workshop volgen en het geheel kan worden afgesloten met een presentatie. Het aanbod wordt afgestemd op leeftijd, leerniveau en groepsgrootte. Desgewenst kunnen er ook themaweken en cursussen worden gegeven.

Voor particulieren is een djembéworkshop een geslaagde activiteit voor een familie-, verjaardags- en vrijgezellenfeest of als activiteit bij een dagje uit.
Door de eenvoudige speeltechniek kan iedereen meteen mee doen.
Muzikaal bezig zijn in een ontspannen sfeer met gezelligheid en plezier.